Kapotte auto verkopen? Wij vertellen hoe!

Gratis voertuigevaluatie

Auto kapot, maar hij rijdt nog? Mijnautoverkocht.be koopt de auto binnen 24 uur. Auto’s met schade, defecte auto’s of zonder keuring zijn bij ons welkom!

U kunt een schatting van de waarde van uw defecte auto krijgen via de online waardebepaling. Aangezien het een kapotte of defecte auto betreft, is het belangrijk om een ​​correcte definitieve verkoopprijs te krijgen.

Op Mijnautoverkocht.be is zelfs de verkoop van een kapotte auto eenvoudig: voer enkele gegevens van het voertuig in en upload enkele foto’s. U ontvangt de definitieve verkoopprijs via e-mail. Boek dan een inleverafspraak in één van onze vestigingen en verkoop gratis binnen 24 uur!

Wie zei dat een kapotte auto moeilijk te verkopen is, is nog nooit bij Mijnautoverkocht.be langs geweest.

Verkoop snel en veilig

Akkoord met de uiteindelijke verkoopprijs? Dan doen wij de rest: Van administratie tot overboeking dezelfde dag.

Hoe ontvangt u een vrijblijvende verkoopprijs van mijnautoverkocht.be?

Via onze online waardebepaling is het mogelijk om een ​​schatting van de waarde op te vragen. Aangezien uw auto een defecte auto is, is deze schatting niet voldoende! Om de werkelijke staat van de auto te beoordelen, is het belangrijk om een ​​definitieve verkoopprijs te krijgen. U kunt dat comfortabel vanuit huis doen door enkele aanvullende gegevens van het voertuig in te voeren en enkele foto’s te uploaden. U ontvangt de verkoopprijs rechtstreeks per e-mail.

  • Verkoop binnen 24 uur een kapotte auto
  • Gratis waardebepaling en verkoop
  • Overname van administratieve verwerking
  • Directe overdracht van geld naar uw bankrekening

mijnautoverkocht.be werkt samen met een groot Europees dealernetwerk. Daarom kunnen we altijd een realistische prijs aanbieden. We kijken niet naar lokale vraag en aanbod en onze prijs is niet afhankelijk van lokale prijsschommelingen. We kijken waar in Europa uw auto het meest winstgevend is!

Ontvang vandaag de definitieve verkoopprijs om vervolgens een inleverafspraak te maken bij een van onze vestigingen in het hele land. Onze expert voert een laatste controle uit en bevestigt uw prijs. Ziet u het zitten? Verkoop dan gewoon aan ons. Kapot, defect of in perfecte conditie!